layout
Etusivu

Koulukerhot

Shakkitehtäviä

Tuotteet

Yhteystiedot

Shakkilinkkejä

Päivitetty 5.1.2019

Yhteystiedot

ruutu
Sauli Tiitta pelaa shakkia Helsingin Shakkiareenalla. Asema tyydyttää kovasti! (Kuva: Anssi Takalo-Eskola).

Espoon koulujen shakinopettajana toimii Sauli Tiitta, 45-vuotias kolmen lapsen isä, asuu Espoon Kaupunginkalliossa. Sauli pitää mielellään shakin yksityisopetusta kotona sekä lasten kotona.

Sähköpostiosoite on sauli.tiitta(miuku)shakkiopetus.net (korvaa siis (miuku) @-merkillä), ja puhelinnumero 045-674 2464.

Kysy ihmeessä lisätietoja tarjoamistani shakkipalveluista mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai epäselvää!

Koulutukselta Sauli on filosofian maisteri, valmistui vuonna 2002 Helsingin yliopistosta pääaineena kognitiotiede. Lopputyössä Sauli tutki shakipelaajien ajattelua, otsikko oli "Uhkauskentät shakinpelaajien ajattelussa". Vuodet 2001-2007 Sauli oli töissä TKK:n ja Helsingin yliopiston yhteisessä tutkimuslaitoksessa (HIIT) tutkijana. Sauli on Suomen 233. shakkimestari, Matinkylän shakkikerhon jäsen. Syksystä 2007 alkaen Sauli on opettanut päätoimisesti shakkia Espoon kouluissa.

Yhteistyö Petri Suurosen kanssa päättyi syksyllä 2012 Sauli Tiitan toivomuksesta, kun hän pyysi Petriä ottamaan Helsingin seudun koulushakkikerhot vedettäväkseen. Petrin Shakkikoulu. Työtaakka organisoimmista tuli liian suureksi Saulille. Sauli Tiitta kiittää Petriä hyvästä yhteistyöstä!